Wordt de kampioenstitel van seizoen 2013 dit jaar geprolongeerd ?

"Op koers" in het Squadra Italia !Ieder mens moet een passie hebben ! Van Emile Bekker is dit het automerk Alfa Romeo, en met name het rijden in de DNRT raceklasse "Squadra Italia".

Emile rijdt, in een Alfa Romeo Giulia Super, sinds 2012 mee in deze klasse, welke is onderverdeeld in een aantal sub-klasse's (onder andere klassiek, modern, 75TS ). De Squadra Italia klasse (www.squadra-italia.eu) kenmerkt zich door lage kosten, een dynamisch deelnemersveld en door een zeer goede onderlinge band tussen de deelnemers. De link met Altero Kunststoffen werd snel gelegd: bij ons vind u immers kwalitatief goede materialen voor een goede prijs, en met verreweg de meeste van onze klanten hebben we zeer goede lange termijn relatie's !

In het seizoen 2012 werd de "105 classic" beker gewonnen, in het afgelopen seizoen veroverde Emile behalve de 105 cup ook de eerste plaats in het algemeen klassement ! Seizoen 2014 ontwikkelt zich wederom voorspoedig en bestaat er een grote kans dat het kampioenschap kan worden geprolongeerd !

datum: 11.07.2014

<< Terug naar nieuwsoverzicht

Development & hosting: EXIT170